• imgbig (1)

    Київ та Подгориця підписали меморандум про співпрацю

    Столиці України та Чорногорії підписали меморандум про партнерство та співпрацю в різних сферах. Київ та Подгориця планують обмінюватися досвідом у напрямах планування громадського простору, інфраструктурних проєктів, новітніх технологій та індустрій. Про це повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба під час зустрічі із делегацією з Чорногорії.

    «Раді вітати колег із міста-побратима Подгориці в Києві. Упевнений, у нас є чимало точок дотику у сферах міського планування, реалізації інвестиційних проєктів, сучасних технологій, розвитку туризму. Ми переконані у плідній майбутній співпраці. Країни мають чимало спільного. Чорногорія також пройшла тернистий шлях боротьби за незалежність, нас об’єднує цивілізаційний вибір», – сказав Олексій Кулеба.

    Делегація із Чорногорії запрошена до участі в Інвестиційному форумі міста Києва як один із партерів ділового співробітництва.

    На честь дружби між столицями двох країн у Святошинському районі висадили алею, що є символом партнерських відносин і майбутньої співпраці.imgbig (2) imgbig