• fdfd

    МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІНВЕСТИЦІЙНА ПОЛІТИКА І ПОТЕНЦІАЛ В ЧОРНОГОРІЇ»

    06-07 жовтня 2015 року в м. Подгориці і Колашин відбулася Міжнародна Конференція «Інвестиційна політика і потенціал в Чорногорії», організаторами якої були Міністерство Економіки в Чорногорії і Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН).

    Основна мета даної Конференції ознайомлення з політичними заходами і стимулом Уряду Чорногорії і місцевої влади, яка забезпечує потенційних інвесторів в Чорногорії, а також існуючі бізнес зони, які були представлені для інтересів інвесторів. Організатори повідомляють, що у Конференції взяли участь представники міжнародних компаній зацікавлених в інвестуванні Чорногорії і в розширенні їхнього бізнесу в таких сферах як деревообробка, сільське господарство (м’ясо, молочні продукти, рослинність, овочі та фрукти), металообробна і текстильна промисловості та ін.

    Відповідно до першого дня Конференції, що відбулася в Подгориці, учасники були проінформовані щодо правової і стратегічної основи для інвестицій в Чорногорії від пана Володимира Каваріча міністра економіки Чорногорії, пані Фіони МакКлуней резидента-координатора ООН та Постійного представника ПРООН в Чорногорії, пана Бориса Ребіча, директора Департаменту інвестицій при Міністерстві економіки Чорногорії, пані Бісеркі Драгічевіч, керівника Секретаріату з розвитку проектів і радника пана Младжана Дінкича. Після презентації була надана можливість ознайомитися з бізнес зонами і потенційними можливостями в столиці Подгориці і Давній королівській столиці Цетинє, після чого відбувся візит в бізнес зону Подгориці.

    Протягом другого дня Конференції, були представлені бізнес зони, які розташовані в Чорногорії (Беране, Мойковац, Колашин, Бієло-Полє і Никшич) і субвенції, пропоновані в кожному із них. Учасникам конференції була надана можливість безпосередньо поспілкуватися з представниками пропонованих зон і отримати більш детальну інформацію, а також відвідати актуальну зону для інвестування.

    Тут ви можете знайти всі матеріали конференції: https://www.dropbox.com/sh/egupxbzk3jf51la/AAA0xtS5j8lq5X6AS9eyO-cYa?oref=e&n=424178542

    Новий веб-сайт «Бізнес зона» :

    http://www.bizniszona.me/

    Уряд Чорногорії запрошує потенційних інвесторів до співпраці у вищевказаних напрямках.